Biscuitii se inmoaie in lapte pana sunt foarte bine patrunsi. Separat se bat ouale, impreuna cu zaharul, margarina, grisul, adaugandu-se si laptele ramas de la biscuiti. Vasul yena se unge cu margarina multa si se formeaza un strat de doua randuri de biscuiti muiati. Caisele fara samburi, sectionate in trei sau in patru se aseaza intr-un singur rand peste biscuiti, incercand sa se acopere toata suprafata vasului. Se toarna deasupra ouale batute cu celelalte ingrediente si se coace la cuptor 20 minute. Se serveste rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii