Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit, 2 minute in ulei, se adauga ciupercile bine spalate si taiate in felii, sarea si piperul. Se lasa la foc mic, acoperite, pina cind scade complet apa ce o lasa ciupercile. Dupa ce s-au racit, se adauga pesmetul si, apoi, cascavalul ras ,smintina, galbenusurile, faina, si verdeata tocate marunt.Se amesteca totul bine.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se bat albusurile spuma bine si se amesteca usor in compozitie, apoi se rastoarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina sau pesmet . Se coace timp de 40-50 de minte in cuptorul preancalzit la 180gC.
Se serveste cu cascaval ras deasupra sau simpla
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii