Se sparge oul intr-un castron se adauga faina in ploaie,amestecind in continuu.Se subtiaza amestecul cu lapte si se obtine un aluat din care se fac 10 clatite.
Umplutura se pregateste atfel:se freaca brinza de vaci cu zaharul,ouale batute bine,smintina si romul.Se unge o cratita inalta cu unt.Se pune o clatita pe fundul cratitei si se pun 4 clatite pe marginea cratitei,apoi se pune un strat de brinza,o clatita si tot asa pina la ultima clatita,iar la sfirsit se inchide cu clatitele de pe marginea cratitei.Se coace la cuptor aproximativ 30 de min,se scoate si se taie felii in raza,atunci cind budinca s-a racit usor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii