Ingrediente
Pentru aluatul de clatite, 500 g faina, 500 ml lapte, 4 oua, 150 ml ulei, un praf de sare, , Pentru umplutura, 400 g branza de vaci, 100 g branza telemea, 100 g smantana, 2 oua, o legatura de marar, sare,piper,cimbru,nucsoara dupa gust, , Separat, 300 g smantana, 2 oua, cascaval ras dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
11 voturi
Mod de preparare
Separat se pregateste umplutura astfel : se amesteca branza de vaci scursa bine cu branza telemea, cu ouale,smantana,mararul tocat,se condimenteaza si se sareaza dupa gust.
Umpleti clatitele cu aceasta compozitie, rulati-le si asezati-le intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Mie mi-a mai ramas putina umplutura si am amestecat-o cu 300 g smantana , 2 oua si se toarna peste clatitele umplute . Spre sfarsitul coacerii se presara cascaval ras dupa gust si se mai lasa cateva minute la cuptor pentru gratinare.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 august 2012
Foarte aromata si apetisanta!*****
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2012
Multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut...
Maria Olariu (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012
Am testat-o. Foarte buna. Felicitari Valentina!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012
Multumesc...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012
Multumesc mult...
Bya_Ralu (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
Valentina,cred ca este o minunatie ce ai facut tu,sigur voi face si eu,arata super !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
Arata bine budinca ta Valentina.