Creierul se tine, cel putin o ora, in apa rece cu sare. Se curata de pielite si se opareste cu apa clocotita. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu smantana, faina, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt. Albusurile se bat spuma, dupa care se amesteca incet cu compozitia cu galbenusuri si cu creierul.
Compozitia finala se pune intr-o cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet, care, la randul ei, se pune intr-o alta cratita mai mare cu apa. Se tine la cuptor cca 45 minute. Se rastoarna din cratita dupa cel putin 10 minute de cand a fost scoasa din cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii