Curatim dovleceii si morcovul, apoi ii dam pe razatoare. La dovlecel inlaturam interiorul cu semintele. Dam pe razatoare si branza telemea.Eu am avut telemea de oaie. Am folosit razatoarea mica, dar se poate folosi si cea mare.
Intr-un bol amestecam bine cele 5 oua cu uleiul, adaugam dovlecelul si morcovul scurse de zeama, apoi telemeaua si la final pesmetul amestecat cu praful de copt. La final adaugam boiaua si patrunjelul tocat.
Punem intr-o tava hartie de copt si diatribuim uniform compozitia. Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor si se desprinde de pe margini.
Este buna si calda, dar mai ales rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii