Reteta este una simpla, pentru ca este vara si foarte cald afara, nu vrem sa stam foarte mult timp in bucatarie asa ca ne trebuie retete cat mai simple.
Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoare. Se adauga 2 oua, 2 linguri malai si 1 lingura faina alba, cele 5 linguri de orez, usturoiul, eu am folosit 4 catei de usturoi, intreaga cantitate de ulei, sare, piper si mararul taiat marunt si bineinteles branza de vaci si telemeaua. Toate se amesteca bine si aici trebuie sa precizez ca in unele retete am vazut ca a fost adaugata si o mica cantitate de apa, pentru ca orezul sa fiarba bine, insa eu am facut reteta asta de multe ori si nu am adaugat apa niciodata considerand ca dovleceii lasa oricum destula si la sfarsit orezul a fost intotdeauna fiert.
Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, iar compozitia se pune in tava.
Smantana si oul ramas, pentru ca la ingradiente am trecut 3 oua si am folosit doar 2 pana acum, le amestecam bine si le punem pe deasupra budincii, astfel o sa aiba o culoare frumoasa dupa ce o scoatem de la cuptor.
Si cam asta e reteta. Simplu si delicios!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii