Se fierbe laptele,se adauga praful de sare, zaharul , zaharul vanilat,iar cand da in clocot se toarna grisul putin cate putin amestecandu-se continuu pentru a evita formarea de cocoloase.Dupa ce a fiert grisul,se lasa sa se raceasca,se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma in prealabil si se amesteca usor. Se unge cu unt o tava,se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor pana se rumeneste putin si se poate servi desupra cu scortisoara, dulceata,sos de fructe sau ciocolata dupa gust si preferinta...
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii