Ingrediente
600 ml lapte, 100 g zahar, gris, 3 oua, 150 g unt, esenta de rom, 2 linguri cu boabe de fructe din dulceata., stafide, 2 bucati cu rahat taiat mic, 8 biscuiti
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
29 voturi
Mod de preparare
Adaugam grisul in ploaie si amestecam continuu pana se ingroasa.
Oprim focul si adaugam untul, esenta, stafidele , rahatul, boabele din dulceata , galbenusurile si amestecam bine.
La sfarsit adaugam si albusurile batute spuma .
Intr-o tava unsa cu unt asezam biscuitii pe care ii vom stropi cu putin lapte.
Peste biscuiti turnam compozitia de gris.
Budinca de gris va sta la cuptor 20-25 minute.
O vom servi rece.
Rodica Constantin , 30 ianuarie 2014
Foarte apetisanta! Trebuie sa fie foarte buna.
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
ce prezentare deosebita !!!!!!!!!!
Truedelights (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
Multumesc mult fetelor! E o reteta tare simpla si delicioasa! :)
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Foarte frumos arata!
Adriana B (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Arata foarte bine si cred ca e delicioasa!
Adriana B , 11 iunie 2010
Arata delicios! Am salvat-o si abia astept sa o fac si eu.