Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie si amestecam continuu pana incepe sa se ingroase (dar nu prea tare).Lasam sa se raceasca si intre timp pregatim budinca:continutul pachetului il amestecam cu 3-4 ling. de zahar si cu putin lapte. La acest amestec adaugam 2 galbenusuri, iar compozitia obtinuta o adaugam la cea de gris.Albusurile le batem spuma si le incorporam la compozitia de gris.
In forma pe care o folosim pentru budinca punem 100 gr zahar la topit; dupa ce zaharaul s-a totit asezam felii de mere iar peste turnam compozitia de gris.
Se lasa la cuptor la foc mic pentru 45 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii