Ingrediente
1l lapte, 500g orez, 150g zahar, 50g margarina, coaja de lamiie, 3oua, 4-5 mere
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Ingrediente
1l lapte, 500g orez, 150g zahar, 50g margarina, coaja de lamiie, 3oua, 4-5 mere
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
18 voturi
emadina (Chef de cuisine):
Am pus si scortisoara si vanilie si nuca de cocos. In loc de margarina am preferat untul si a iesit o budinca foarte buna pe care am decorat-o cu sirop de visine.
Iuliana Tarnoveanu , 09 februarie 2014
Ma bucur pentru testarea retetei mele de "budinca de orez cu mere"Emadina,si sper sa placa tuturor celor care o vor face !Succes si pofta buna!
Aurelia Marcu , 08 februarie 2014
delicios!!!!
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
pofta buna copii !
Redusa
1h 30 min
18 voturi
vio (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
daca tapetam vasul cu zahar caramel are un gust foarte bun cui ii place binenteles
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Imi e greu sa inteleg ca nu se stie a face orezul cu lapte?!!!!! E logic.Zaharul se pune cind pregatesti orezul cu lapte.Unele persoane nu pun deloc zahar.Ce este ne neinteles????????!!!!!!!!!!! Budinca aceasta este foarte buna si sanatoasa ,daca o veti prepara veti vedea rezultatul adevarat.Cred ca v-am lamurit .Daca nu sunteti multumita de rarspuns ,draga Loredana poti sa-mi transmiti un mesaj .
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Imi e greu sa inteleg ca nu se stie a face orezul cu lapte?!!!!! E logic.Zaharul se pune cind pregatesti orezul cu lapte.Unele persoane nu pun deloc zahar.Ce este ne neinteles????????!!!!!!!!!!! Budinca aceasta este foarte buna si sanatoasa ,daca o veti prepara veti vedea rezultatul adevarat.Cred ca v-am lamurit .Daca nu sunteti multumita de rarspuns ,draga Loredana poti sa-mi transmiti un mesaj .
Mada (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009
Zaharul se pune in orezul cu lapte , de aceea doamna nu a considerat ca trebuie sa mai scrie de zahar, cine a mai facut orez cu lapte stie cum se pregateste acesta.Interesanta idee.
mirey (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Arata foarte bine.Felicitari!
loredana , 04 mai 2009
Si Zaharul la ce am sa mi-l folosesc la "bors" ? Il pun si in orez si in mere ? Sau numai in orez ? Sau nu il mai pun, important e sa il am in casa, asa ca scrie pe reteta ...scrieti si voi reteta cum trebuie, adica daca scrieti ca trebuie si "casraveti" scrieti si cind se pun in reteta nu numai ca trebuie sa ai am in casa =))
mirela81 (Bucatar) , 14 aprilie 2009
Chiar daca gatesc de vreo 5 ani nu am facut niciodata acest fel de budinca dar mi-a lasat 'gura apa' numai cand am citit reteta asa ca o s-o incerc si eu sigur
Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009
E grozava si am facut-o nu o data!!!!!!!!!
Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 26 martie 2009
Buna idee, merita incercata.
Monika K (Chef de cuisine) , 18 martie 2009
Foarte simpla si de efect reteta. O sa incerc si varianta ta, dar o sa pun si putina scortisoara in compozitie, merge bine cu mere si cu orez cu lapte !