Budinca de paste cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Budinca de paste cu branza

Ingrediente

  • 300g paste marunte
  • 600g branza dulce
  • 200g rahat
  • 100g stafide
  • 100g zahar
  • 50g unt
  • 2 linguri pesmet
  • 3 oua

Mod de preparare

Pastele se fiert, se trec pe sub un jet de apa rece si se pun intrun bol mai mare.

Stafidele le punem la inmuiat cu o lingura de apa si o esenta de rom.

Rahatul il taiem in cubulete.

Luam o tava de Teflon cu pereti mai inalti, o ungem cu unt, inclusive pe laterale apoi o tapetam cu pesmet.

Zaharul cu galbenusele se freaca spuma apoi se adauga branza si se mixeaza. Adaugam compozitia de branza peste paste, amestecam, punem stafidele si rahatul, mai invartim cu paleta de doua trei ori si o lasam deoparte. Separat intrun bol batem albusele de ou, apoi le amestecam cu compozitia de branza.

Rasturnam totul in tava si punem la cuptor, pentru 30’. Se serveste calda sau rece, simpla sau ornata dupa preferinta, cu fructe, smantana sau frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise