Punem la fiert in apa clocotita in care am adaugat putina sate si cateva picaturi de ulei de masline pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , punem pastele intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam casul sfaramata(folosind in acest sens o furculita) si sunca taiata dupa placul fiecaruia..Separat ,intr-un bol batem bine 3 oua pe care apoi le amestecam cu pastele.Incorporam si laptele,condimentam dupa gust cu sare si piper si amestecam pentru o buna omogenizare. .Intr-o tava unsa cu unt punem amestecul de mai sus .Batem un ou ,amestecam cu smantana si turnam deasupra.Dam la cuptor pentru circa 40 min.(depinde de cuptor......asta este motivul,am mai spus-o de fapt, de a nu scrie timpul de preparare) cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.
Se poate servi atat calda cat si rece.Daca va place, putin ketchup(picant sau chiar dulce)turnat cand servim va face si mai delicioasa budincuta noastra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii