Reteta postata pe: 16 februarie 2013
Ingrediente
200 g paste, 200 g cas, 1/2 cana cu lapte, 150 g sunca de vita, 4 oua, 2 linguri cu smantana, unt pentru tapetat tava, ulei de masline, sare, piper macinat
Dificultate: Medie | Timp: 55 min
Mod de preparare
Punem la fiert in apa clocotita in care am adaugat putina sate si cateva picaturi de ulei de masline pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , punem pastele intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam casul sfaramata(folosind in acest sens o furculita) si sunca taiata dupa placul fiecaruia..Separat ,intr-un bol batem bine 3 oua pe care apoi le amestecam cu pastele.Incorporam si laptele,condimentam dupa gust cu sare si piper si amestecam pentru o buna omogenizare. .Intr-o tava unsa cu unt punem amestecul de mai sus .Batem un ou ,amestecam cu smantana si turnam deasupra.Dam la cuptor pentru circa 40 min.(depinde de cuptor......asta este motivul,am mai spus-o de fapt, de a nu scrie timpul de preparare) cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.
Se poate servi atat calda cat si rece.Daca va place, putin ketchup(picant sau chiar dulce)turnat cand servim va face si mai delicioasa budincuta noastra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu cas si sunca de vita" nu uita sa-i faci un
review
Mmmmm!!..ciocolata, vanilie şi fructe…Ce combinaţie mai bună ți-ai putea dori?
Spălăm
2 voturi
0 comentarii
25 min
Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte
0 voturi
0 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013
multumesc pentru aprecieri,Nela!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 februarie 2013
multumesc,Cristina!
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013
o reteta tare buna!!
nela (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013
Imi place budinca asta, arata minunat.
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 17 februarie 2013
Buna reteta Medi....... Felicitari
Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 februarie 2013
Medi si mie imi place ce ai facut tu aici...mai ai si pentru mine ? *****
Sidy (Chef de cuisine) , 17 februarie 2013
Medi sa-mi pastrezi si mie o portie , ca tare fain arata. 5 ***** de la mine , pentru bunatatea asta. Te tzuc !