Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.
Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si
sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul
ras,patrunjelul, smantana si ouale batute
si amestecate cu condimentele.
Amestecam usor.
Se pune compozitia intr-un vas si se da
la cuptor pentru 25-30 minute.
Recomandarea mea:
Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii