Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa verde, mararul verde tocat cat mai fin,maslinele taiate feliute subtiri,usturoiul la fel, sare, piper proaspat macinat, un praf de menta, vegeta fara sare si la urma spanacul scurs, amestecam bine si il punem intr-o forma la cuptor pentru cel putin 50 de minute. Daca este nevoie sa stea mai mult in cuptor, il putem lasa sa se raceasca in cuptor. Este o garnitura, foarte buna pentru friptura sau orice fel de carne pregatita.Aceasta budinca este foarte gustoasa.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii