Reteta postata pe: 17 noiembrie 2009
Ingrediente
1 cutie spanac inghetat,450 gr., 1 borcan ciupercute intregi 500 gr., 300 gr branza de vaci proaspata., 10 oua., 8 linguri de faina., 1 praf de copt Dr Oetker, 4 linguri smantana groasa., 3 legaturi ceapa verde., 2 legaturi marar verde., 15 masline verzi umplute cu gogosar., 3-4 catei de usturoi,taiati felioare., sare, piper proaspat macinat, Vegeta fara sare, un praf de menta uscata.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa verde, mararul verde tocat cat mai fin,maslinele taiate feliute subtiri,usturoiul la fel, sare, piper proaspat macinat, un praf de menta, vegeta fara sare si la urma spanacul scurs, amestecam bine si il punem intr-o forma la cuptor pentru cel putin 50 de minute. Daca este nevoie sa stea mai mult in cuptor, il putem lasa sa se raceasca in cuptor. Este o garnitura, foarte buna pentru friptura sau orice fel de carne pregatita.Aceasta budinca este foarte gustoasa.
Pofta buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
O bunatate...