Puneti la fiert 3 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati taiteii si lasati sa fiarba la foc mic 5 minute. Strecurati taiteii si puneti-i intr-o tava mai inaltuta unsa cu ulei.
Puneti ouale intr-un castron, faina, zaharul vanilat (praful de budinca), omogenizati, adaugati zaharul si laptele, amestecand continuu. Turnati totul peste pastele fierte si dati tava la cuptorul preincalzit, acoperita cu folie de aluminiu, 30 minute.
Indepartati folia si mai lasati tava in cuptor la foc mediu 10 minute, pana ce budinca devine aurie. Scoateti-o din cuptor, lasati sa se racoreasca, apoi portionati-o. Asezati pe farfurii cate o bucata si garnisiti cu stafide. Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii