Puneti la fiert 3 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati taiteii si lasati sa fiarba la foc mic 5 minute. Strecurati taiteii si puneti-i intr-o tava mai inaltuta unsa cu ulei.
Puneti ouale intr-un castron, faina, zaharul vanilat (praful de budinca), omogenizati, adaugati zaharul si laptele, amestecand continuu. Turnati totul peste pastele fierte si dati tava la cuptorul preincalzit, acoperita cu folie de aluminiu, 30 minute.
Indepartati folia si mai lasati tava in cuptor la foc mediu 10 minute, pana ce budinca devine aurie. Scoateti-o din cuptor, lasati sa se racoreasca, apoi portionati-o. Asezati pe farfurii cate o bucata si garnisiti cu stafide. Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii