Se ia o forma de budinca in care se pune siop de visine, iar in mijloc si cateva visine ( eu am pus visine din gem ). Se pun 350 ml lapte de soia intr-o cratita si separat se amesteca praful de budinca de vanilie cu 4 linguri de zahar si cu 50ml lapte de soia,dupa care se adauga peste laptele din cratita si se pune la fiert amestecand din cand in cand pana ce va rezulta budinca. La fel se procedeaza si cu budinca de ciocolata amaruie. Peste visinele si siropul de visine di forma de budinca, se pune prima data budinca de vanilie , iar apoi cea de ciocolata, se acopera si se da la rece. Dupa ce s-a racit se intoarce forma pe o farfurie si se serveste budina ornata cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii