Painea vine taiata felii taiem coaja deoparte si o taiem cuburi.
Batem ouale cu zaharul bine pana devine o spuma fina adaugam budincile si laptele si continuam sa mai batem putin, adaugam esenta de vanilie si de rom adaugam stafidele si ciocolata lasam sa se amestece bine si adaugam painea taiata bucatele amestecam si lasam cel putin 20 de minute sa absoarba lichidele dupa care amestecam din nou. Transferam intr-o tava dupa dorinta patrata,rotunda,forma de chec care a fost putin unsa cu ulei o dam la cuptor incalzit la 180 de grade ptr 30 de minute,presaram zahar vanilat si mai coacem 10 minute.
Se poate servi calduta sau rece.In budinca se pot pune si bucatele de rahat,sau fructe confiate fiecare dupa gust.Usor si delicios.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii