Ingrediente
4 dovlecei, 1 bol mic de orez fiert, 2-3 linguri de fulgi de ovaz, 1-2 linguri de amidon sau faina, 5-6 oua, un pumn generos de branza framantata(sau de alt fel), o bucata de salam ramas prin frigider, taiat subtire(alta carne), 1 lingura cu varf de smantana groasa, 1 cana de iaurt, 1 legatura de marar, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, mirodenii
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
9 voturi
Mod de preparare
Se bat ouale, smantana si iaurtul si se adauga restul ingredientelor. Se omogenizeaza si se pune intr-o tava de prajitura unsa generos cu margarina. Se coace la cuptor preincalzit, pana se rumeneste pe deasupra. Sa nu fie focul prea mare!
E buna si calda, si rece, cu o salata de rosii etc.
RUS LIVIA , 18 iulie 2009
Cred ca e bun si ieftin, usor de preparat. Daca inlocueisc fulgii de ovaz cu fulgi de porumb, oare cum iese?