Budinca spanac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Budinca spanac

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 cutie rosii Cirio
  • 5 oua
  • 7 felii paine feliata
  • ulei de masline
  • 300 gr cascaval
  • 1/2 dovlecel
  • 1 rosie
  • sare,piper,2 catei usturoi

Mod de preparare

Painea feliata se taie cubulete si se aseaza intr un vas de iena.Se stropeste painea cu putin ulei de masline,se adauga spanacul dupa ce a fost spalat,fiert(daca este proaspat)si scurs de apa.Rosiile Cirio se desfac pe foc in putin ulei de masline, cu sare,usturoi si piper.Cand sunt calite se trag dupa foc si se lasa un pic la racit,dupa care se rastoarna peste paine si spanac.Ouale se bat bine si se incorporeaza incet in compozitie.La sfarsit radem jumatate din cantitatea de cascaval si amestecam incet.Se decoreaza cu felii subtiri de dovlecel si rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 gr, la bain marin pana se rumeneste bine.Inainte cu 10 min de a scoate budinca se rade cascavalul ramas pe deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise