Reteta postata pe: 20 iunie 2008
Ingrediente
1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare), 6 linguri ulei, 6-8 catei usturoi, 3-4 rosii fara pielita si seminte, 1 ceapa, sare, piper, 10 pahare cu apa calda, crutoane de paine prajita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.
Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minute
Supa se serveste cu crutoane.
Pestele se poate servi separat cu lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "builabesa Marsilia" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate