Reteta postata pe: 05 mai 2009
Ingrediente
Pentru aprox. 18-20 buc.:, - 300 gr. cascaval (se adauga putina sare) sau branza de burduf (nu se adauga sare), - 2 linguri rase faina, - 1 ou, - 1 varf de cutit de praf de copt, - ulei ptr. prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu salata de rosii, castraveti si ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Batem bine cele 2 ouă cu un tel.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea.
Adăugăm
21 voturi
13 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Georgiana , 14 martie 2017
Minunate
3 , 08 februarie 2017
Deliciose
Oltean Sanda , 19 septembrie 2014
se pot incalzi la cuptorul cu microunde, cca.1-2 min., vasul in care se pun sa fie acoperit cu capacul folosit pt.reancalzire
Oltean Sanda , 19 septembrie 2014
gris din grau , nefiert, asemanator cu faina de malai grisata, nu din acela f.fin::)))
Oltean Sanda , 19 septembrie 2014
Nesu Daniela
Mira Turdean , 19 septembrie 2014
Mmm se pot manca , dar nu mai sunt asa bune.Eu zic ca reci nu au farmec. Se intaresc ft tare
Dana Gabriela , 31 iulie 2014
Adrian Ghimus : precious. :)
Marlena Mihailescu , 06 iulie 2014
Da si sunt bunute pentru film
Mic Miti , 12 iunie 2014
Isi pierd gustul !!! se mananca flambate !!!!!!!!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2014
preferatele mele
Elena Ciloci , 05 mai 2014
,,mi-au iesit,,
gabriela (Chef de cuisine) , 01 mai 2014
le'am facut si au iesit excelente crochetele...le'am mancat cu o salata verde si sos tartar:>
Senciuc Ileana , 10 februarie 2014
Se consuma repede, vad ca se cam lasa....
Cristea Victoria , 30 octombrie 2013
am o intrebare va rog sa-mi spune-ti grisul crud sau fiert? va multumesc
Elena Korponai , 30 octombrie 2013
Va cred dragele mele, dar...... colesterolul ?????????
Daniela Tuta , 30 octombrie 2013
Foarte bune bravo tie eam incercat si eu si meau esit
Aurica Witman Vieru , 30 octombrie 2013
buna. vreau sa fac si eu aceste bulete. intrebarea mea..... se pot minca si reci? :)
Oltean Sanda , 30 octombrie 2013
bulete de cascaval , asa se numeste preparatul dupa reteta data, sunt f.bune, insa eu mai adaug si 2-3 ligurite de gris si putin piper, sunt f.f.bune...!!
Viorica Apostol , 30 octombrie 2013
buneee
Nadia Balaban , 30 octombrie 2013
bune
isabel , 30 octombrie 2013
arata minunat, sunt si bune dar au atat de multe calorii....o data la cateva luni, merg!
Murasan Grete , 30 octombrie 2013
sunt forte bune merita sa incercati
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Foarte bune si arata grozav!
W. Margareta , 25 mai 2010
Fac si eu exact acum dupa reteta ta. Abia astept sa le gust. Compozitia mi-a iesit cam moale, poate pentru ca am pus 2 oua in loc de unul. Dar e prima data cand incerc...deci se iarta ! :) Multumesc pentru reteta!
gina mol , 06 ianuarie 2010
sunt foarte bune,arata bine ,sunt un deliciu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009
Sunt foarte aratoase.
Czompa (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Am facut si eu, sunt foarte bune, se fac usor si repede. Multumesc pentru idee.
GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Iar pentru Dayonara ca sa-i raspund la intrebare praful de copt se adauga asa pur si simplu dar cel mai bine ar fi sa-l amesteci cu faina.
Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Mmmm arata chiar foarte foarte bine! Am o intrebare: Praful de copt se stinge cu lamaie sau se adauga asa pur si simplu?
Ramona (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Arata foarte bine, sigur am sa le incerc si eu!
Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Arată minunat! F. bun, la aperitiv.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Doamne, ce bine arata.........yammi eu care sunt la dieta,ahhhhhh dar dupa o sa fac si eu.Felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Foarte gustoase.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Foarte frumoase sunt! Si nemaipomenit de bune; am incercat si eu o reteta de bulete, la care am pus cascaval si niste branza sarata, mi-a placut cum se lucreaza. Va pun si o poza.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Arata foarte bine, ma gandesc ca as putea ademeni nepotica cu aceste minunate bulete.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Sunt extraordinare...
GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009
Asa este. Sunt foarte bune si merg de minune cu o salata de rosii cu castraveti si ceapa verde.
cristina i. (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
Foarte gustoase.
motosca mariana (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
Sunt cele mai frumoase bulete postate pe site..felicitari!
vera (Chef de cuisine) , 22 mai 2009
Eu fac ceva de genul acesta cu orez, sofran, cascaval, dar iti spun ca sunt prea interesante, merita incercate!!
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 21 mai 2009
Arata foarte bine aceste bulete. Voi incerca reteta si sint sigura ca pe cit sint de spectose sint si gustoase .