autor:

GELLERT RAMONA

» » Aperitive

Bulete de cascaval

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Pentru aprox. 18-20 buc.:, - 300 gr. cascaval (se adauga putina sare) sau branza de burduf (nu se adauga sare), - 2 linguri rase faina, - 1 ou, - 1 varf de cutit de praf de copt, - ulei ptr. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

116 voturi

Mod de preparare

Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. Se scot pe hartie absorbanta.



Se pot servi cu salata de rosii, castraveti si ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Bulete de cașcaval

Bulete de cașcaval

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm

21 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    Le-am incercat si sunt delicioase. Am pus 1/2 cantitate de cascaval si 1/2 cantitate de branza de burduf. Au avut un succes nemaipomenit. FElicitari celei care a postat reteta!

  • 44 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Geanina , 19 iulie 2017

    Diseară le încerc și va spun după. ..

  • Fara foto

    Claudia , 24 aprilie 2017

    Un deliciu !

  • Fara foto

    Georgiana , 14 martie 2017

    Minunate

    • Fara foto

      3 , 08 februarie 2017

      Deliciose

    • Fara foto

      Oltean Sanda , 19 septembrie 2014

      se pot incalzi la cuptorul cu microunde, cca.1-2 min., vasul in care se pun sa fie acoperit cu capacul folosit pt.reancalzire

    • Fara foto

      Oltean Sanda , 19 septembrie 2014

      gris din grau , nefiert, asemanator cu faina de malai grisata, nu din acela f.fin::)))

    • Fara foto

      Oltean Sanda , 19 septembrie 2014

      Nesu Daniela

    • Fara foto

      Mira Turdean , 19 septembrie 2014

      Mmm se pot manca , dar nu mai sunt asa bune.Eu zic ca reci nu au farmec. Se intaresc ft tare

    • Fara foto

      Dana Gabriela , 31 iulie 2014

      Adrian Ghimus : precious. :)

    • Fara foto

      Marlena Mihailescu , 06 iulie 2014

      Da si sunt bunute pentru film

    • Fara foto

      Mic Miti , 12 iunie 2014

      Isi pierd gustul !!! se mananca flambate !!!!!!!!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 mai 2014

      preferatele mele

    • Fara foto

      Elena Ciloci , 05 mai 2014

      ,,mi-au iesit,,

    • gabriela

      gabriela (Chef de cuisine) , 01 mai 2014

      le'am facut si au iesit excelente crochetele...le'am mancat cu o salata verde si sos tartar:>

    • Fara foto

      Senciuc Ileana , 10 februarie 2014

      Se consuma repede, vad ca se cam lasa....

    • Fara foto

      Cristea Victoria , 30 octombrie 2013

      am o intrebare va rog sa-mi spune-ti grisul crud sau fiert? va multumesc

    • Fara foto

      Elena Korponai , 30 octombrie 2013

      Va cred dragele mele, dar...... colesterolul ?????????

    • Fara foto

      Daniela Tuta , 30 octombrie 2013

      Foarte bune bravo tie eam incercat si eu si meau esit

    • Fara foto

      Aurica Witman Vieru , 30 octombrie 2013

      buna. vreau sa fac si eu aceste bulete. intrebarea mea..... se pot minca si reci? :)

    • Fara foto

      Oltean Sanda , 30 octombrie 2013

      bulete de cascaval , asa se numeste preparatul dupa reteta data, sunt f.bune, insa eu mai adaug si 2-3 ligurite de gris si putin piper, sunt f.f.bune...!!

    • Fara foto

      Viorica Apostol , 30 octombrie 2013

      buneee

    • Fara foto

      Nadia Balaban , 30 octombrie 2013

      bune

    • Fara foto

      isabel , 30 octombrie 2013

      arata minunat, sunt si bune dar au atat de multe calorii....o data la cateva luni, merg!

    • Fara foto

      Murasan Grete , 30 octombrie 2013

      sunt forte bune merita sa incercati

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte bune si arata grozav!

    • Fara foto

      W. Margareta , 25 mai 2010

      Fac si eu exact acum dupa reteta ta. Abia astept sa le gust. Compozitia mi-a iesit cam moale, poate pentru ca am pus 2 oua in loc de unul. Dar e prima data cand incerc...deci se iarta ! :) Multumesc pentru reteta!

    • Fara foto

      gina mol , 06 ianuarie 2010

      sunt foarte bune,arata bine ,sunt un deliciu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Sunt foarte aratoase.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Am facut si eu, sunt foarte bune, se fac usor si repede. Multumesc pentru idee.

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Iar pentru Dayonara ca sa-i raspund la intrebare praful de copt se adauga asa pur si simplu dar cel mai bine ar fi sa-l amesteci cu faina.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Mmmm arata chiar foarte foarte bine! Am o intrebare: Praful de copt se stinge cu lamaie sau se adauga asa pur si simplu?

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Arata foarte bine, sigur am sa le incerc si eu!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Arată minunat! F. bun, la aperitiv.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Doamne, ce bine arata.........yammi eu care sunt la dieta,ahhhhhh dar dupa o sa fac si eu.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Foarte gustoase.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      Foarte frumoase sunt! Si nemaipomenit de bune; am incercat si eu o reteta de bulete, la care am pus cascaval si niste branza sarata, mi-a placut cum se lucreaza. Va pun si o poza.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata foarte bine, ma gandesc ca as putea ademeni nepotica cu aceste minunate bulete.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Sunt extraordinare...

    • GELLERT RAMONA

      GELLERT RAMONA (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Asa este. Sunt foarte bune si merg de minune cu o salata de rosii cu castraveti si ceapa verde.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Foarte gustoase.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Sunt cele mai frumoase bulete postate pe site..felicitari!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Eu fac ceva de genul acesta cu orez, sofran, cascaval, dar iti spun ca sunt prea interesante, merita incercate!!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Arata foarte bine aceste bulete. Voi incerca reteta si sint sigura ca pe cit sint de spectose sint si gustoase .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

116 voturi

Ingrediente

  • Pentru aprox. 18-20 buc.:
  • - 300 gr. cascaval (se adauga putina sare) sau branza de burduf (nu se adauga sare)
  • - 2 linguri rase faina
  • - 1 ou
  • - 1 varf de cutit de praf de copt
  • - ulei ptr. prajit

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

162 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Geanina

Diseară le încerc și va spun după. ..

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza sărată a la Sidy