Bucatile de branza se dau pe razatoare sau se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie.
Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie, sau răzătoarei electrice.
Se adaugă cele două ouă și făina, se aseznează de sare și piper, apoi se amestecă până ce se omogenizează și se obține un aluat ferm ce poate fi modelat. Se modelează biluțe și se așează într-o tavă tapetată cu foaie de copt.
O parte din ele, le-am trecut prin ou bătut și pesmet apoi, iar celelalte le-am lăsat simple. Atenție, lăsați loc între ele se vor umfla la copt. Am preferat opțiunea de a le coace, decât să le prăjesc.
Se lasă la copt la foc mediu, cca. 10 minute, apoi se întorc și se mai lasă încă 10 minute.
Minunateee, le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute a la Panacris ;)
Un aperitiv minunat, dar pot fi și un fel principal sățios. Spor și poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii