Ingrediente
Rosii bine coapte cite kg vreti voi...
Dificultate: Medie | Timp: 2h
38 voturi
Ingrediente
Rosii bine coapte cite kg vreti voi...
Dificultate: Medie | Timp: 2h
38 voturi
Ana Trasca , 23 august 2015
spor la treaba doamnelor, si sal mancati sanatoase. pupici.
Ciunda Viorel , 10 august 2015
AM SA FAC SI EU.
Sidy (Chef de cuisine) , 23 august 2014
Fiecare face cum vrea ! Eu asa le fac cum am scris in reteta....Doar sti cum se spune: Cate bordeie, atatea..."obiceie" !!!
Medie
2h
38 voturi
Sidy (Chef de cuisine)
Fiecare face cum vrea ! Eu asa le fac cum am scris in reteta....Doar sti cum se spune: Cate bordeie, atatea..."obiceie" !!!
Toncean Sidonia , 23 august 2014
Fiecare face cum vrea ! Eu asa le fac cum am scris in reteta....Doar sti cum se spune: Cate bordeie, atatea..."obiceie" !!!
Lucretia Maria , 22 august 2014
N-ar fi mai bine intai sa fie date prin masina de suc de rosii si apoi fierte?Eu asa fac!
Sidy (Chef de cuisine) , 08 august 2014
Bineinteles ca tine ! Altfel nu vi-as da reteta... Eu doar asa il fac !
Toncean Sidonia , 08 august 2014
Bineinteles ca tine ! Altfel nu vi-as da reteta... Eu doar asa il fac !
Nadia Ciobanu , 06 august 2014
Ma intreb si va intreb,oare tine si peste iarna,nefiert la bain-marie?!
Iudifta Blaga , 30 august 2013
bulion de rosii.
Maria Viorica , 19 august 2013
e foarte bun bulionul de casa, imi place <3.
Elena Oprica , 18 august 2013
fac in fiecare an cateva kg..
Iudifta Blaga , 16 august 2013
bulion de rosi.
Lacramioara-adriana Semian Boberschi , 14 august 2013
imi place
Anadorina Mucundorfean , 22 iulie 2013
Fiecare face cum vrea ! Eu asa le fac cum am scris in reteta....Doar sti cum se spune: Cate bordeie, atatea..."obiceie" !!!
Anadorina Mucundorfean , 17 iulie 2013
miine ii fac la sefa bulion romanesc.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012
O minunatie...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Foarte gustos si util la anumite preparate. Si eu fac in fiecare an.
lumy , 21 iulie 2009
Da bunà reteta ,insà nu are rost sà se mai fiarba rosia inainte...le speli ,le tai si le dai prin masina direct,apoi le pui la fiert la foc mic aprox 1.30(pt 50kg deja bulion)...in functie de kg de rosii e si timpul de fierbere*la sfàrsit adàugati si cateva frunze de busuioc. Iar mie imi mai place f mult si sucul de rosii doar taiate in cubulete,felii sau intregi ,care deasemeni dà màncàrii un gust mult mai bun ex :sos pt spaghete,pizza ...etc ,pofta buna
patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009
Eu mai pun si cativa gogosari, cam 2- 3 la fiecare kg de rosii, ii da un gust deosebit bulionului.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2009
Cred ca este foarte gustos, v-am furat reteta si la vara am sa fac si eu. O intrebare as avea, sticlele presupun ca sunt din sticla? Au capace de pastic si m-a indus in eroare, gresesc? O zi buna va doresc!