Bulz ciobanesc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bulz ciobanesc

Ingrediente

  • malai
  • ulei
  • apa
  • sare
  • 200g bacon afumat
  • 200g cas de oaie
  • 200g branza de burduf
  • 150g cascaval afumat
  • unt
  • smantana

Mod de preparare

Se prepara o mamaliga mai moale din apa,sare,ulei si malai. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza cu lingura uniform un strat de mamaliga, se adauga casul de oaie dat pe razatoare si baconul (rumenit in prealabil), se mai adauga un strat de mamaliga,branza de burduf si bacon si apoi inca un strat de mamaliga. Peste ultimul strat de mamaliga se presarara cascavalul afumat(dat pe razatoare) si se da la cuptorul incins pt cca 20 min.Se serveste cald cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise