autor:

andreutza

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Buseuri cu branza

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru aluat:, 250 g faina, 200 g smanata, 100 h unr, 1 praf de sare, Pentru unplutura:, 400 g telemea de oi, 2 oua, 1\2 lg chimen, 300 g branza de vaci, 150 g smantana, Pemtru garnisit:, 5-6 ridichi, 7-8 masline, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1)Amesteci incrediente pentru aluat, acoperi aluatul cu un prosop si il lasi la rece30de minute. Intinzi o foaie groasa, pe care le inpatyuresti in hotelin trei si repeti aceasta operatie inca de doua ori, lasi aluatul inca 20 de minute la rece.
2)Intre tinp faramitezi telemeaua si o freci bine cu ouale, jumatate din smantana si cu chimen.
3)Intinzi aluatul foaie subtire si decupezi rondele cu ajutorul unui pahar. Le ungi cu crema de telemea. Pui trei rondele una peste alta, le asezi intr-o forma unsa si le coci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute , pui o lg de branza dulce frecata cu restul de smantana de fiecare buseu rece. Decorezi cu masline, cu ridichi si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu legume si jambon

Omleta cu legume si jambon

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul

26 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Aperitiv ornamental  2

Aperitiv ornamental 2

Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Apetisante

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    In mod sigur este tare bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 200 g smanata
  • 100 h unr
  • 1 praf de sare
  • Pentru unplutura:
  • 400 g telemea de oi
  • 2 oua
  • 1\2 lg chimen
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • Pemtru garnisit:
  • 5-6 ridichi
  • 7-8 masline
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
salata cu ulei de dovleac