Ingrediente
Pentru aluat:, 250 g faina, 200 g smanata, 100 h unr, 1 praf de sare, Pentru unplutura:, 400 g telemea de oi, 2 oua, 1\2 lg chimen, 300 g branza de vaci, 150 g smantana, Pemtru garnisit:, 5-6 ridichi, 7-8 masline, patrunjel verde
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
2)Intre tinp faramitezi telemeaua si o freci bine cu ouale, jumatate din smantana si cu chimen.
3)Intinzi aluatul foaie subtire si decupezi rondele cu ajutorul unui pahar. Le ungi cu crema de telemea. Pui trei rondele una peste alta, le asezi intr-o forma unsa si le coci in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute , pui o lg de branza dulce frecata cu restul de smantana de fiecare buseu rece. Decorezi cu masline, cu ridichi si patrunjel.