Batem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul.
Batem albusurile cu apa, la care adaugam zaharul, apoi galbenusurile si uleiul. Incorporam faina cu praful de copt. Punem compozitia in tava mare de copt a aragazului in care am pus hartie de copt.
Se coace 15 min la 180 gr C. Se lasa sa se raceasca, dupa care se decupeaza forme rotunde cu diametrul de aprox.5 cm.
Crema:
Budinca cu laptele se fierb si se lasa la racit. Untul se bate spuma cu zaharul la care apoi adaugam si mixam in continuare budinca rece.
Lipim intre ele cate 2 cercuri pe care apoi le imbracam intr-un strat de crema si apoi le tavalim prin nuca de cocos.
Cand toate prajiturelele sunt date prin cocos, le asezam pe un platou si le decoram deasupra cu ciocolata topita la care am adaugat laptele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii