Aceastã bãuturã se preparã in acelasi pahar in care se serveste.
Lima se taie mãrunt,se piseazã bine cu zahãrul.
Se umple paharul de gheatã,apoi de cachaça.Se poate decora cu umbrelutã:))se bea cu paiul...este o bãuturã care se face f. repede,si este f. apreciatã vara.
Caipirinha este una din bãuturile braziliene cele mai cunoscute international.
Fãcutã din Cachaça(bãuturã spirtoasã,care se obtine prin fermentarea si distilarea trestiei de zahãr)in jurul anului 1530.Pt. prima oarã fabricatã in São Paulo.
Cu timpul la aceastã Caipirinha pe lângã lima sau adãugat si alte fructe ca:maracuja,cãpsuni,fructe de pãdure....deasemenea se poate inlocui cachaça cu vodka(caipiroska),Licor Beirão(caipirão),rom(caipirissima)...
Foarte rãcoritoare,sper sã vã placã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii