autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Caizer afumat

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
2 kg spata, sare,, o capatana usturoi., Baitz:, 2 l apa,, 2 linguri sare mare, o cepa, 4-5 catei usturoi, foi de dafin, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5 ore la rece.
Baitzul se obtine prin fierberea condimentelor cu ceapa si usturoiul. Se rastorna baitzul peste carne pentru 24 de ore. Se sterge carnea, se portioneaza in fasii si se afuma 2-3 ore la foc.Inainte de servire se fierbe cu apa,vin, condimente.
Am precizat timpul alocat efectiv prepararii
Daca ti-a placut reteta noastra "Caizer afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Muschi montana de casa

Muschi montana de casa

Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar

6 voturi    3 comentarii
30h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Bogdan Heihal

    Bogdan Heihal (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2014

    Vreau și eu!

  • Fara foto

    Andrei Borz , 28 noiembrie 2014

    foarte,fffffffffffff frumosi

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Felicitari !Ai muncit de sarbatori!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      chiar ai facut specialitati de porc, nu gluma!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 2 kg spata
  • sare,
  • o capatana usturoi.
  • Baitz:
  • 2 l apa,
  • 2 linguri sare mare
  • o cepa
  • 4-5 catei usturoi
  • foi de dafin
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Bogdan Heihal (Chef de cuisine)

Vreau și eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Shaorma