Cake by Mistake

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cake by Mistake

Ingrediente

  • 8 oua
  • 300 gr zahar
  • un plic praf de copt
  • cam 150-170 gr faina
  • un praf de sare
  • 50 gr ciocolata
  • cateva linguri lapte
  • bilute colorate pentru decor sau orice va trece prin minte sau aveti prin casa

Mod de preparare

Separati galbenusurile de albusuri. Albusurile le bateti spuma tare, sa treaca testul bolului intors :D. Galbenusurile le frecati cu zaharul pana ce se transforma in crema pufoasa si zaharul e topit. Adaugati apoi faina si praful de copt, amestecati bine, la urma puneti si albusurile batute spuma, amestecand incet de jos in sus.

Ungeti doua tavi cu unt si tapetati cu faina, turnati compozitia si preadti-le cuptorului incins. Coaceti la semnul 3-4, pana se rumeneste usor. Faceti testul cu scobitoarea pentru o mai mare siguranta.

Soateti din tavi si lasati usor la racit.

Pentru fatada :)), topiti intr-un bol ciocolata amestecata cu cateva linguri de lapte. pensulati usor ciocolata topita pe toata suprafata prajituricii, decorati cu citeva bilute corolate sau orice altceva vreti voi si taiati felii.

Delicios!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise