se sfarama blatul de tort intr-un castron,se pune gemul si se amesteca.Cand s-a format o coca nu foarte foarte moale,se iau bucatele de "coca" si se formeaza niste bilute de marimea unei mingi de ping pong..dintr-un aluat ar trebui sa obtineti cam 30 bilute care se baga la frigider cam jumatate ora..
intre timp se toteste la bain marie ciocolata si se lasa....scoatem bilutele din frigider si introducem in mijlocul fiecareia un betisor dupa care inmuiem biluta in ciocolata,o scurgem putin apoi presaram pe deasupra cocos sau bomboane cip sa nuca macinata...ar fi bine sa aveti la indemana o bucata de polistilen unde sa infingeti betisoarele pana se usuca biluta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii