Ingrediente
•500 gr file de calcan, •2 linguri suc de lamaie, •sare, •piper, •faina, •5 catei de usturoi, curatati si taiati in bucatele, •3 linguri unt, •2 linguri verdeata asortata rocata, •7 linguri supa de peste
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
5 voturi
Mod de preparare
2. Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si pestele 4-5 minute, pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.
3. Se topeste 1 lingura de unt in tigaie si se caleste verdeata tocata.Se toarna supa de peste, se adauga usturoiul, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.
4. Calcanul se serveste cu sosul obtinut.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
tradaro (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009
Este o reteta gustoasa. Bravo, te felicit!