Faceti un ulei aromatizat cu rozmarinul, cimbrul si usturoiul, toate tocate foarte fin. Lasati la o parte. Curatati cartofii si taiati-i in felii subtiri de cca 3-4 mm si fierbeti-le in apa clocotita sarata cca- 3-4 minute.
In tava de cuptor am pus hartie de copt pe care am uns-o cu uleiul aromatic, am asezat pestele la centru (i-am facut 3 taieturi la peste pentru a se coace mai bine), cartofii pe margine si ramurelele cu rosioarele.
Am uns cu o pensula totul din nou cu uleiul aromatic, am sarat si am piperat. Am pus totul in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 minute. Cartofii trebuie sa fie aurii. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii