Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa. Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thymus si boabe de piper. Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.
Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii