Cannelloni bolognese

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Cannelloni bolognese

Ingrediente

  • 300g carne tocata (amestec)
  • 8 buc cannelloni
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov mic
  • 4 ciuperci medii
  • 100g smanatana
  • 100g cascaval ras
  • 1 bila mozarella
  • 1 pahar suc de rosii
  • 1 pahar vin alb demidulce
  • 50g parmesan ras
  • sare, piper, condimente Italia

Mod de preparare

Am preparat sosul astfel:

Calim ceapa si morcovul si ciupercile.Adaugam carnea si o calim pana se mazareste.Peste toate adaugam vinul si lasam la foc potrivit 5 minute.Peste toate adaugam sucul de rosii si fierbem pana carnea este gatita si sosul a scazut.

In vasul termorezistent in care se vor coace cannelloni ii umplem cu sosul de mai sus.Peste ei adaugam smantana amestecata cu cascavalul ras in loc de sosul Bechamel.Mozarella o taiem felii si o asezam peste cannelloni si ''sosul Bechamel''.

Se coace la 150-180 de grade pentru 30-45 de minute in functie de cuptor.Eu am lasat pana s-a rumenit mozarella. Peste preparatul fierbinte am adaugat parmesan pentru un plus de gust.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise