Canneloni cu ricota si spanac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Canneloni cu ricota si spanac

Ingrediente

  • 30 gr unt
  • 100 gr parmezan
  • sare dupa gust
  • 300 gr paste canneloni
  • 400 gr spanac
  • 200 ml sos bechamel
  • 300 gr ricota
  • 1 galbenus
  • 1 varf nucsoara si piper

Mod de preparare

Spanacul il curatam, spalam si taiem in fasai mai mici pe latime.

Intr-o cratita punem untul, lasam sa se topeasca si apoi adaugam spanacul pe care il calim putin.

Adaugam ricota, galbenusul de ou, un praf de nucsoara, saram si piperam dupa gust. Amestecam bine si cu acest amestec umplem pastele canneloni.

Pastele caneloni se pot fierbe cateva minute inainte de a fi umplute, apoi limpezite si puse in apa rece. Sau le putem umple direct fara a le fierbe, exact asa cum am procedat si eu.

Umplute le asezam in tava sau tavitele in care le coacem la cuptor. Peste pastele umplute turnam sos bechamel.

Coacem la cuptor pina se rumenesc pe deasupra. Servim fierbinte cu parmezan ras pe deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise