Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea.
Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea, zaharul si amestecam, facem o gaura in mijloc, adaugam untura, oul, vinul, otetul.
Framantam un aluat omogen si elastic, invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Crema-amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.
Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.
Imbracam formele unse,ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.
Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos, le scoatem pe un servetel, dupa ce se racesc, le umplem cu crema si le pudram cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii