Reteta postata pe: 26 februarie 2011
Ingrediente
-2 cups faina (aproximativ 250g), -140g zahar, -1 pliculet praf de copt, -1 pliculet esenta vanilie bourbon, -esenta de migdale, -1/2 lingurita sare, -40g cacao, -4 oua
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se amesteca ingredientele uscate peste care se pun cele 4 oua batute. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza doua suluri de aluat late cam de 10 cm pe care le aplatizam usor. Se coc la 180 grade timp de 25 minute. Le scoatem din cuptor si le lasam sa se racoreasca putin. Apoi le taiem in bucati groase de 2cm si le punem din nou la copt pentru 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantucci cu migdale si cacao" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate