Dam fondantele la congelator pentru 5 ore inainte de a pregati prajiturelele. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade si in tava de copt asezam manjete pentru prajiturele.
In oala mixerului batem galbenusurile cu zaharul 5 minute, dupa care adaugam untul moale si batem in continuare pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam faina, bicarbonatul si iaurtul si amestecam numai pana se combina bine, nu mai mult. Umplem manjetele 1 cm peste jumatate si coacem la cuptorul incalzit cam 15 minute sau pana ce cupcakes-urile trec proba scobitorii.
Le lasam sa se raceasca si cu ajutorul unui cutit facem un x in prajiturele si introducem fondantele. Pregatim crema din unt cu praf de zahar si lapte si le ornam cu crema si le ornam si cu drajeuri.
Sunt foarte gustoase.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii