Se spala vinetele, se sterg,se taie cubulete si se prajesc in ulei. Se curata telina, se spala , se toaca si de asemenea se pune la calit in alta tigaie.Se curata ceapa, se toaca, se pune la undit si cand devine sticloasa se adauga otetul, zaharul, sucul de rosii si un pahar de apa. Se fierbe aprox. 30-40min. si cand este gata se adauga maslinele spalate si taiate in patru, caperele scurse, vinetele si telina. Se amesteca bine. Se presara deasupra patrunjelul tocat. Este un aperitiv delicios care se serveste rece pe felii de paine prajita sau nu, dupa dorinta. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii