Se spala vinetele, se sterg,se taie cubulete si se prajesc in ulei. Se curata telina, se spala , se toaca si de asemenea se pune la calit in alta tigaie.Se curata ceapa, se toaca, se pune la undit si cand devine sticloasa se adauga otetul, zaharul, sucul de rosii si un pahar de apa. Se fierbe aprox. 30-40min. si cand este gata se adauga maslinele spalate si taiate in patru, caperele scurse, vinetele si telina. Se amesteca bine. Se presara deasupra patrunjelul tocat. Este un aperitiv delicios care se serveste rece pe felii de paine prajita sau nu, dupa dorinta. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii