Caracatita cel mai bine e sa fie congelata pentru a nu se intarii cand o fierbeti. Eu cumpar caracatita gata fiarta, taiata si congelata si trebuie doar sa o incalzesc bine inainte de a o condimenta si servi.
In cazul in care nu este fiarta lasati la decongelat in frigider , dupa care se pune la fiert in apa rece fara sare . Se fierbe cam o ora si jumatate dupa care se scoate si cu grija sa nu te arzi se taie tentaculele in rondele groase cam de 5 mm, iar partea de sus in bucatele egale cu rondelele.Se taie foarte usor cu foarfeca de portinat pui. Se aseaza pe o farfurie intinsa si se pune peste ulei de masline, boia picanta si dulce , piper si sare. Trebuie sa fie bine sarata si destul de iute. Se serveste cu paine proaspata .
In Galicia se serveste pe un platou de lemn.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii