Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile.
Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru, sare si piper, apoi punem bucatile de caras, felii de praz si deasupra rasturnam baitul ramas.
Adaugam deasupra doua linguri cu pasta de tomate.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si lasam carasul sa se coaca aproximativ 30 minute, dupa care se poate servi cu marar verde, presarat deasupra.
Pofta mare !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii