Fiecare caras l-am curatat de mate, i-am spalat bine si i-am lasat la scurs. Apoi i-am dat cu sare. Am pus ulei intr-o tigaie si am pus-o pe foc. In timp ce uleiul se incingea, am pregatit carasii pentru prajit. In tigaie imi incapeau doi carasi. Am luat doi carasi si i-am dat prin faina si i-am pus in tigaia incinsa si i-am prajit pe ambele parti. La fel am procedat si cu ceilati pesti. I-am servit cu felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii