autor:

dicarmencitta1957

» » Aperitive

Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
3 sau 4 carnaciori de plescoi., 1 salata chinezeasca(sau varza lunguiata)., 1 ardei gras rosu., 1 ceapa rosie mica., 1 lingurita de unt., 2 linguri de ulei de nuci., 2 linguri otet de mere., sare,piper roz proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Carnaciori se prajesc intr-un cubulet de unt(nu foarte mult unt,o lingurita mica).Separat spalam salata chinezeasca(arata ca o varza lunguiata),ardeiul gras rosu si tocam si ceapa rosie.Le taiem in ce forma dorim.In salata punem 2 linguri de ulei de nuci si 2 linguri de otet de mere.Amestecam bine,punem sare si piper proaspat macinat.Servim carnaciori cu o garnitura de salata chinezeasca.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de Plescoi cu salata chinezeasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Tare gustos...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Carnaciori de Plescoi,sunt deliciosi.Combinatia este perfecta.

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Am vazut cum se prepara carnati de Plescoi! Acum stiu si cum sa-i gatesc. Multumesc!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2009

      imi plac carnaciorii de plescoi si salata e pe placul meu Eu ii frig pe gratar

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Apetisant...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Tare gustosi sunt carnaciorii de plescoi.Daca nu ar fi asa de condimentati,asa manaca mereu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 3 sau 4 carnaciori de plescoi.
  • 1 salata chinezeasca(sau varza lunguiata).
  • 1 ardei gras rosu.
  • 1 ceapa rosie mica.
  • 1 lingurita de unt.
  • 2 linguri de ulei de nuci.
  • 2 linguri otet de mere.
  • sare,piper roz proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Medalion de pui