Carnatei in foi de placinta

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Carnatei in foi de placinta

Ingrediente

  • 500 g carnati afumati subtiri
  • 6 foi de placinta
  • 6 linguri ulei
  • 2 lingurite faina
  • 6 lingurite ketchup
  • 1 gogosar in otet
  • 2-3 peperoni in otet

Mod de preparare

Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm. Suprapuneti foile de placinta cate 3 ungand cu ulei intre ele cu o pensula de patiserie, apoi taiati-le in fasii de aproximativ 2 cam latime.

Infasurati fiecare carnatel, lasand afara capetele crestate in cate 2-3 fasii de foi de placinta, suprapunand infasurarile una peste alta, in spirala. (vezi video)

Ungeti tava cu uleiul ramas, tapetati-o cu faina si asezati carnateii infasurati unul langa altul. Dati tava la cuptorul preincalzit, la foc, mic spre mediu, pentru 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.

Dupa ce s-au rumenit, scoateti-i pe un platou, picurati-i cu putin ketchup, portiile decorati-le cu fasiute de gogosar, felii de peperoni, verdeata, etc.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise