Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de lighean si de maini, ca la cozonac.Umplem matele cu ajutorul masinii speciale,afumam la foc timp de o ora si jumae in afumatoare..Lasam sa se scurga,pastram la rece.Cine nu doreste carnati afumati,poate sa-i pastreze la congelator si sa-i prajeasca in tigaie sau la gratar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii